We willen je in dit artikel meer gaan vertellen over het kopen van de juiste gamepc. Dit kan best lastig zijn aangezien er veel zaken zijn waar je rekening mee moet houden. Uiteraard is de videokaart belangrijk maar er zijn ook randzaken zoals het toetsenbord en de geluiskaart. Wist je dat er speciale toetsenborden zijn die gemaakt zijn voor games? Zo heeft bijvoorbeeld World of Warcraft zijn eigen toetsenbord. Het zijn allemaal van die dingen waar je rekening mee moet gaan houden als je een gamepc aan wilt gaan schaffen.

 

Er zijn verschillende websites waar je de gamepc wel heel voordelig aan kunt gaan schaffen. Ook kun je heel veel hardware tegen voordelige prijzen kopen. Neem dus zeker eens een kijkje bij  een webwinkel zoals Gamepc.nl.

 

Maar dan moet je wel weten wat voor pc je wilt gaan aanschaffen. Zet dit dus eerst goed op een rijtje. Bij de games die je wilt gaan spelen daar kun je de specificaties vinden. Dit geeft je natuurlijk al een goed beeld welke computer je nodig hebt. Verder moet je ook met de toekomst rekening houden. Soms is het goed net even een iets betere videokaart in de computer te plaatsen zodat je er in de toekomst ook veel plezier van kunt hebben. Anders heb je kans dat de PC al snel weer verouderd is.

 

Zet alles goed op een rij

Het is dus belangrijk om alles goed op een rij te zetten. Kijk naar de spellen die je wilt spelen en baseer daar je specificaties op. Kijk ook waar je de computer nog meer voor wilt gaan gebruiken. Misschien doe je wel aan videobewerking en dan kan een computer ook weer aan bepaalde voorwaarden moeten voldoen.

Snel internet voor online gaming

Tegenwoordig wordt er natuurlijk meer en meer online gespeeld. En daarvoor is ook een stabiele en snelle internetverbinding nodig. Als je iets niet wil, dan is het wel dat je verbinding hapert en je een zogenaamde “lag” krijgt. Dit gaat ten koste van jouw online game-prestaties. Zorg dus dat je een betrouwbare provider kiest die minimaal 150 Mb/s haalt. Zorg verder dat jouw game computer direct bekabeld is met de modem. Op die manier ben je niet afhankelijk van vertragingen over het WIFI-netwerk. Op de vergelijker Enerigiehunter.be vind je eenvoudig het beste internet-en-tv abonnementen van België.