Heb je een PlayStation 3? Ik doe. En ik ben helemaal weg van deze spelmachine. Ik ben er zelfs zo dol op dat ik mijn oude vertrouwde PlayStation 2-systeem te koop heb aangeboden en verkocht. Let wel, ik bewaar al mijn favoriete games, omdat ze ook op de PS3 kunnen worden gespeeld. Vooral de spellen voor twee spelers die ik vaak met vrienden speel. Gelukkig had ik verschillende PS2-controllers (4 om precies te zijn) en besloot ik er slechts twee te verkopen met mijn PlayStation 2-console. Ik dacht dat ik mijn PS2-controllers op mijn PlayStation 3 kon gebruiken en geen extra $ 50,00 hoefde uit te geven aan een extra controller.

Nu wist ik natuurlijk dat de PlayStation 3-controllers niet hetzelfde waren als de PlayStation 2. Hoewel ze wel hun SIXAXIS draadloze controllers hebben, hebben ze ook SIXAXIS bedrade PlayStation 3-controllers. Deze gebruiken echter een USB-poort om op de controllerpoorten op de PlayStation 3 aan te sluiten. Dit gaf wel een probleem, omdat de PlayStation 2-controllers geen USB-plug hebben, maar een unieke plug die specifiek is voor de PS2 Troosten.

 

We hebben echter al vele jaren videogames en accessoires voor videogames beoordeeld en geschreven en bekeken hoe innovatieve bedrijven zogenaamde controller-adapters ontwierpen en ontwikkelden [http://www.modchipnow.com/playstation-3-c-39. html] voor vrijwel elke videogameconsole op de markt, wist ik zeker dat het slechts een kwestie van tijd was voordat een controller-adapter voor PlayStation 2 naar PlayStation 3 zou worden uitgebracht. En jongen had ik gelijk. Nog geen 3 maanden na de release van de PlayStation 3 verscheen de PS2-naar-PS3-controlleradapter op videospelwebsites.

De controller-adapter voor PlayStation 2 naar PlayStation 3 is een adapter voor PlayStation 2-controllers. Ongeveer 3 tot 6 voet lang, afhankelijk van welk model u koopt. Met de adapter kunt u een PlayStation 2-controller op één aansluiten en vervolgens het andere uiteinde, wat een USB-plug is, op de PlayStation 3 aansluiten. Uw PlayStation 2-controller werkt net als elke bedrade PlayStation 3-controller, minus de SIXAXIS Ondersteuning natuurlijk, en de HOME-knop op alle PS3-controllers.