Er is een overvloed aan spelsystemen en games die er zijn. Waarom zou u de xBox 360 en de nieuwe Kinect overwegen? Wat zal de Kinect voor u doen? Sommigen hebben beweerd dat het je leven zal veranderen, zal het dat doen? Welke games zijn beschikbaar voor de Kinect en werken ze echt goed genoeg om de kosten, de tijd en de moeite te rechtvaardigen? Is er voldoende variatie om aan uw behoeften te voldoen?

Dit artikel geeft de positieve en negatieve punten van de xBox 360 en de nieuwe Kinect. Wat kan met dit systeem worden bereikt en waarom zou u overwegen een Kinect voor uzelf en uw gezin te kopen? Hoe goed werkt het?

Laten we beginnen met een beetje geschiedenis xBox 360 voor u. Als je terug gaat in je gedachten en onthoud dat de xBox 360 een zesde generatie videogame is van Microsoft. Deze groep spellen stond bekend als de 128-bit gameconsoles. De xBox werd eigenlijk uitgebracht in november 2001. De xBox 360 is echter de tweede videogameconsole die is geproduceerd door Microsoft (de eerste was de xBox). Het concurreert nu goed met de Sony PlayStation 3 en de Nintendo Wii, als onderdeel van de zevende generatie videogameconsoles, was de xBox 360 de eerste van dat creatieve tijdperk dat HD en 1080p in november 2005 in de gamemix introduceerde.

De xBox 360 werd officieel onthuld op televisie. De aankondiging was op MTV in 2005. De modernisering van de xBox 360 stond bekend als de xBox 360 S, maar nu noemen we het gewoon de xBox 360. De consoles zijn opnieuw ontworpen, evenals de hardware en die innovatie werd officieel aangekondigd in juni 2010. En het woord is dat Microsoft heimelijk heeft aangekondigd dat als ze ooit (en met hun huidige populariteit weet ik zeker dat ze zullen) met een andere console uitkomen als opvolger van de xBox 360 S, het zal zijn simpelweg xBox 720 genoemd. De eerste geruchten zijn erg intrigerend.

De tweede editie van de xBox 360, met 4 GB opslag, was een opmaat naar de huidige box. De xBox 360 Elite kwam midden 2010 uit. Maar met de lawine van nieuwe games die werden ontworpen en uitgebracht, zette het Microsoft onder druk om hun hardware te upgraden.